Ανακοινώσεις Σ.Κ.Α.Ξ.  

Πέτρος Χατζηαντωνίου, πρόεδρος Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης

 

yfeka

Πέτρος Χατζηαντωνίου, πρόεδρος Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης

Σχετικά με την αλλαγή της κυβερνητικής απόφασης για μη επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Ξάνθης, μίλησε στον Alpha 96.5, ο πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης, Πέτρος Χατζηαντωνίου.

Σύμφωνα με τις αρχικές εξαγγελίες, θα επαναλειτουργούσε η Σχολή, με μία ιδιάζουσα μορφή, καθώς εκεί θα φιλοξενούνταν συγχρόνως και το Κέντρο Μεταναστών της περιοχής, αναφέρει ο κ. Χατζηαντωνίου και συνεχίζει, λέγοντας, ότι σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαμε, «λόγω έλλειψης πόρων», δε θα επαναλειτουργήσει τουλάχιστον για τη φετινή χρονία. Λάβαμε τη συγκεκριμένη απάντηση την προηγούμενη εβδομάδα, παρόλο που είχαν ήδη γίνει οι προσλήψεις προσωπικού, διευκρινίζει ο ίδιος.

Οι δόκιμοι που αναμενόταν να εγγραφούν στη σχολή, θα απορροφηθούν από όλες τις υπόλοιπες σχολές των γειτονικών περιοχών, δηλώνει ο κ. Χατζηαντωνίου, τονίζοντας, «αναμένουμε τώρα για του χρόνου σε ότι αφορά την επαναλειτουργία. Χρειάζονται χρήματα. Τις εργασίες που έπρεπε να κάνουν, δεν είχαν καν ξεκινήσει». «Το κόστος θα ανεβαίνει», καθώς όσο αφήνεται η Σχολή, τόσο περισσότερα χρήματα θα χρειάζονται, καταλήγει ο ίδιος, χαρακτηριστικά.