Ανακοινώσεις Σ.Κ.Α.Ξ.  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΞΑΝΘΗΣ

ΟΔΟΣ : ΝΕΣΤΟΥ 2Α – T.K67131 ΞΑΝΘΗ

ΤΑΧ. ΘΥΡΙΔΑ 79 ΤΗΛ. – FAX : 2541023724

www.skanx.gr email: skanxgr@yahoo.gr

 

Αριθ. Πρωτ. : 261/2016

Ξάνθη, 01 Σεπτεμβρίου  2016

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Την 09 Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου (Πλ. Δικαστηρίων) στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενόψει της 81ης Διεθνής Έκθεσης. Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας αποφάσισε να συμμετέχουμε, στέλνοντας και εμείς με τη σειρά μας ένα ηχηρό μήνυμα στη τωρινή κυβέρνηση για την εξαθλίωση, στην οποία έχει επέλθει όλη η κοινωνία της χώρας καθώς και τα σώματα ασφαλείας. Σκοπός όλων μας είναι να δώσουμε δυναμικό παρών για να μην αφήσουμε τους κυβερνώντες να συνεχίσουν τη βάρβαρη πολιτική τους.

Σε αυτή τη διαμαρτυρία απαιτούμε,

-Πλήρη συμμόρφωση της κυβέρνησης σε όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και επαναφορά του μισθού μας στα επίπεδα του 2012.

-Επιτέλους την αναγνώριση του επαγγέλματος μας ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό.

-Τη διατήρηση της αυτοτέλειας των ασφαλιστικών μας ταμείων και της καταβολής αξιοπρεπών κύριων και επικουρικών συντάξεων.

Υποχρέωση όλων μας είναι να δώσουμε τον αγώνα μας στο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Όσοι από τα μέλη μας επιθυμούν να συμμετέχουν να το δηλώσουν στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έως τη Δευτέρα 05-09-2016. Ώρα αναχώρησης μας θα ανακοινωθεί μετά τις δηλώσεις συμμετοχών.