Ανακοινώσεις Προσφορές Σ.Κ.Α.Ξ.  

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ “PITSAS CAMP” ΣΤΗ ΘΑΣΟ

Η παιδική κατασκήνωση “PITSAS CAMP” που βρίσκεται δύο (2) χλμ. μεταξύ του Πρίνου και του παραδοσιακού οικισμού Άνω Πρίνου (Καζαβίτι) στο νησί της Θάσου, πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, προτίθεται να φιλοξενήσει τα παιδιά των μελών της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης, ηλικίας 6 – 16 ετών, στις μόνιμες εγκαταστάσεις της κατά τον μήνα Ιούνιο τρέχοντος έτους, ως κατωτέρω:

 

Α΄ : (επτά ημέρες) από 19 έως 26 Ιουνίου, κόστος 100€ (60€ έκπτωση από αρχική τιμή) 

Β΄ : (έντεκα ημέρες) από 19 έως 30 Ιουνίου, κόστος 170€ (70€ έκπτωση από αρχική τιμή)

 

Τονίζεται ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί από τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης σειρά προτεραιότητας.

 

Για πληροφορίες σχετικά με την κατασκήνωση και τις εγκαταστάσεις μπορείτε να βρείτε στο site www.pitsascamp.gr.

Δηλώσεις συμμετοχής στον Αρχ. ΚΟΥΡΤΙΔΗ Γεώργιο του Επιτελείου της Δ/νσής μας, ο οποίος και θα υποβάλλει απευθείας τη συμμετοχή συμπληρώνοντας στο site την ηλεκτρονική αίτηση κατασκηνωτή. Διευκρινίζεται ότι πρέπει να έχετε μαζί σας κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης το βιβλιάριο υγείας – εμβολίων του παιδιού γιατί θα ζητηθούν ιατρικά στοιχεία (αρρώστιες, εμβόλια, τυχόν αλλεργίες, άλλα προβλήματα).

Κατά την άφιξη του παιδιού στην κατασκήνωση θα πρέπει να έχετε μαζί σας, εκτός των άλλων που απαιτούνται και αναγράφονται στο προαναφερόμενο site, επιπλέον βεβαίωση εγγεγραμμένου μέλους στη ΣΚΑ Ξάνθης για να τύχετε της προσφοράς.