Άρθρα Δελτίο Τύπου Σ.Κ.Α.Ξ.  

Επίσκεψη στο Παράρτημα ΑμεΑ Ξάνθης

Και φέτος μείναμε πιστοί στο ραντεβού μας …

Το πρωί της Παρασκευής, 18-01-2019, επισκεφθήκαμε το Παράρτημα ΑμεΑ Ξάνθης και μοιράσαμε δώρα στους καλούς μας φίλους. Στα παιδιά αυτά, μικρά και μεγάλα, που μας αγαπούν πολύ και δε διστάζουν να το δείξουν.

Στα μάτια τους ήταν ζωγραφισμένη η χαρά κι ο ενθουσιασμός από την επίσκεψή μας. Ήταν τόσο δοτικά που μας προκάλεσαν ιδιαίτερη συγκίνηση. Οι αγκαλιές τους ήταν απλόχερες και τα χαμόγελα «περίσσευαν».

Η ικανοποίηση που πήραν όταν, κατόπιν σχετικής άδειας της Δ/νσης Αστυνομίας Ξάνθης, επιβιβάστηκαν στο περιπολικό αυτ/το και στην αστυνομική μοτ/τα, θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μας.  Η ευχαρίστησή τους ήταν έκδηλη.

Την επίσκεψη τίμησε με την παρουσία του ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Νεκτάριος ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ που εκπροσώπησε τη Δ/νση Αστυνομίας Ξάνθης καθώς απουσίαζε λόγω ανελαστικών υποχρεώσεων ο Δ/ντής Αστυνομίας Ξάνθης Αστυνομικός Διευθυντής κ. Χρήστος ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ.

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης έχει καθιερώσει την επίσκεψη αυτή στις αρχές κάθε έτους για να δώσει χαρά στα παιδιά αλλά και να προσφέρει αναγκαία είδη για τη λειτουργία του ιδρύματος.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια υποστηρικτής είναι ο Δήμος Ξάνθης και έτσι και φέτος, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ, τίμησε την επίσκεψη με την παρουσία του.

Παρών και ο κ. Γεώργιος ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ, Β΄ Αντιπρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Τόσο ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ όσο και ο κ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ έδωσαν συγχαρητήρια στο προσωπικό του Παραρτήματος για το έργο που επιτελούν.

Τα παιδιά του παραρτήματος, μας ευχαρίστησαν θερμά και στο τέλος της επίσκεψης ανανεώσαμε το ραντεβού μας, όχι μόνο για το επόμενο έτος. Επειδή η αγάπη που λάβαμε ήταν αγνή και απεριόριστη, τους υποσχεθήκαμε μια εκδήλωση «έκπληξη».

Όσο για τη Δ/νση και το προσωπικό του ιδρύματος, τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αφού καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και επιδεικνύουν εξαιρετική διάθεση προσφοράς.