Ανακοινώσεις Άρθρα Σ.Κ.Α.Ξ.  

Έκκληση για βοήθεια για τη μικρή Πελαγία

Η 13χρονη Πελαγία από τη Σερβία, μαθήτρια της 2ας τάξης του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης, που εδώ και πέντε χρόνια φιλοξενείται στην Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης στην Ξάνθη, αντιμετωπίζει  ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σε ηλικία 9 ετών, κατά την διάρκεια αγώνων αντοχής, έπειτα από σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο, διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι (αδένωμα υποφύσεως) και πριν από τέσσερις περίπου μήνες χειρουργήθηκε. Το τελευταίο διάστημα η μικρή Πελαγία αντιμετωπίζει επώδυνους πονοκεφάλους λόγω ραγδαίας αύξησης των διαστάσεων του αδενώματος και σε πρώτο στάδιο, απαιτείται, να υποβληθεί άμεσα σε ακτινοχειρουργική επέμβαση με CyberKnife® (πρωτοποριακό σύστημα ρομποτικής ακτινοχειρουργικής).

Για την πρώτη αυτή επέμβαση, που θα πραγματοποιηθεί σε κλινική του ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ στην Αθήνα, έχει ήδη συγκεντρωθεί ποσό 4.000 περίπου ευρώ, ενώ απαιτούνται πολύ περισσότερα, ως απαραίτητη προϋπόθεση για τον προγραμματισμό της.

Τις Άγιες εορταστικές αυτές ημέρες, ας κάνουμε ουσία το μήνυμα της σάρκωσης και ενανθρώπισης του Κυρίου μας, μιμούμενοι την αγάπη Του, προσφέροντας από το περίσσεμα ή έστω και από το υστέρημά μας και ας προσευχηθούμε για την μικρή Πελαγία.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EUROBANK: 0026 0116 58 0201020390

IBAN: GR2302601160000580201020390

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: JEVITC NEMANJA (ο αδερφός της 13χρονης Πελαγίας)

 

Η προώθηση του παραπάνω μηνύματος, θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο, δίνοντας ταυτόχρονα σε πολλούς ακόμη τη χαρά προσφοράς αγάπης και συμπόνιας. («Γίνεσθε οικτίρμονες, καθώς και ο πατήρ υμών οικτίρμων εστί» (Λουκ. ς’ 36).

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΡΟΣΙΔΗΣ Παναγιώτης