Ανακοινώσεις Άρθρα Σ.Κ.Α.Ξ.  

Με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη παιδική εορτή

Κρίνοντας από τις χαρούμενες παιδικές φωνές και τα ζωγραφισμένα χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπά τους, με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019, η Χριστουγεννιάτικη εορτή της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης με τη συμμετοχή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης και της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης (μέλους ΠΟΑΞΙΑ).

 

Το καλωσόρισμα ανέλαβε ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος κι ακολούθησε βράβευση των παιδιών των μελών μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, προσφέροντας στο καθένα τιμητική πλακέτα και μια δωροεπιταγή από τα “Public”.

 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ταχυδακτυλουργικά κόλπα από animateur, face painting, παιχνίδια, εκπλήξεις και χορό με τη συμμετοχή ξυλοπόδαρου και ξωτικού που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Η γιορτή έκλεισε με την άφιξη του λατρευτού σε όλους Α’ι’ Βασίλη που μοίρασε στα παιδιά όχι μόνο δώρα αλλά χαρά και πολλά χαμόγελα.

Ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας φέτος γιατί για πρώτη φορά φιλοξενήσαμε παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που μεγαλώνουν σε Σπίτια του Οργανισμού στην Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας. Η Δ/ντρια του Σπιτιού Φιλοξενίας και οι συνοδοί, αποδεχόμενοι την πρόσκλησή μας, μας ευχαρίστησαν από καρδιάς για το κέφι που εισέπραξαν οι μικροί μας φίλοι αλλά και για την προσφορά των παιχνιδιών. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας στο προσεχές μέλλον.

Για ακόμα μια χρονιά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, το Δήμο Ξάνθης, τη Δ/νση Αστυνομίας Ξάνθης και την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης (μέλους ΠΟΑΞΙΑ) για την οικονομική ενίσχυση της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερη μνεία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνάδελφο ΔΕΤΣΑΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ για την πολύτιμη συμβολή του και την κατάθεση ψυχής, αλλά και σε όσους/όσες συνέβαλαν παντοιοτρόπως για την πραγματοποίηση αυτής της γιορτής.

Χρόνια Πολλά και Υγεία σε όλους..

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΡΟΣΙΔΗΣ Παναγιώτης