Άρθρα Σ.Κ.Α.Ξ.  

Επίσκεψη αντιπροσωπείας στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης

Πιστή για ακόμη μια χρονιά στο ραντεβού της, η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης, επισκέφθηκε τους καλούς της φίλους στο παράρτημα Ξάνθης ατόμων με αναπηρία, προσφέροντας αναγκαία είδη για την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος.

Για ακόμη μια φορά η χαρά που λάβαμε, βλέποντας χαρούμενα και ευτυχισμένα πρόσωπα, ήταν απερίγραπτη. Το Ίδρυμα πλημμύρισε από γέλια, φωνές και κάμποσες “σειρήνες”, στις οποίες επιδόθηκαν οι φιλοξενούμενοί του. Για ακόμη μια χρονιά, συνάδελφοι με περιπολικά αυτοκίνητα και μηχανές, μας συνόδευσαν, με τα φλας να παίρνουν φωτιά, καθώς επιβιβάστηκαν όλοι σε όλα.

Την επίσκεψη τίμησαν με την παρουσία τους Αξιωματικοί της Δ/νσης Αστυνομίας Ξάνθης: ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Πασχάλης ΓΙΩΡΗΣ, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Κωνσταντίνος ΡΙΖΟΣ και ο υπασπιστής Υ/Α κ. ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗΣ Σταύρος. Στην προσπάθεια αυτή άξιος συμπαράστασης μας στάθηκε ο Δήμος Ξάνθης, με τον Δήμαρχο να τιμά με την παρουσία του την επίσκεψή μας.

Η φιλοξενία μας στο Ίδρυμα και φέτος ήταν εξαιρετική και τα λόγια μας για τους εργαζομένους του είναι περιττά, καθώς το λειτούργημα που επιτελούν είναι θεάρεστο και αξίζει μόνο συγχαρητήρια. Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διευθύντρια του Ιδρύματος κα. Τεη Μαρία, η οποία μας ξενάγησε σε όλους τους χώρους δημιουργικής δραστηριότητας των φιλοξενουμένων στο Ίδρυμα.

Θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητο πως το ραντεβού ανανεώθηκε και για τον επόμενο χρόνο γιατί όχι μόνο ενισχύσουμε λειτουργικά το Ίδρυμα και δίνουμε χαρά σ’ αυτά τα παιδιά, αλλά και παίρνουμε άλλη τόση απ’ αυτά.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΡΟΣΙΔΗΣ Παναγιώτης