Ανακοινώσεις Άρθρα Σ.Κ.Α.Ξ.  

Στέκουμε πάντα δίπλα στο συνάδελφο ακόμη κι όταν η πολιτεία είναι απούσα.

Πιστοί στις αρχές μας, στέκουμε δίπλα στο συνάδελφο..

Η πολιτεία για ακόμη μια φορά, απούσα..

 

Προκειμένου εξασφαλιστούν οι συνάδελφοι από κινδύνους που μπορεί να απειλήσουν την υγεία τους την χρονική αυτή περίοδο της έκτακτης ανάγκης, λόγω εμφάνισης του κορονοϊού, αλλά και συναισθανόμενοι τις ανάγκες των συναδέλφων μας στον Έβρο, προβηκαμε σε μια σειρά ενεργειών ως κάτωθι:

Αιτηθήκαμε από την “Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος” (Σ.Ε.Κ.Ε. Α.Ε.) την συνδρομή τους για αγορά δέκα επιχειρησιακών αλεξίσφαιρων γιλέκων και δέκα φακών για την ομάδα της ΟΠΚΕ Ξάνθης που επιχειρεί στον Έβρο. Το αίτημα έτυχε έγκρισης και ήδη πραγματοποιήθηκε η παραγγελία, το κόστος της οποίας ανέρχεται περί τα 7000 ευρώ.

Επιπλέον, αιτηθήκαμε από τον κ. Κοντό Ευστράτιο της “Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής” την απολύμανση 15 υπηρεσιακών οχημάτων. Κι αυτό το αίτημα εγκρίθηκε και εντός των ημερών θα βγει πρόγραμμα, ανά υπηρεσία, προκειμένου οι συνάδελφοι να πηγαίνουν τα υπηρεσιακά οχήματα στην επιχείρηση “Wash Park Μπουρμπουλήθρες” για βιολογικό καθαρισμό.

Έχουμε έρθει σε επαφή με τη Διεύθυνση των σούπερ μαρκετ “Γαλαξίας” προκειμένου να μας χορηγηθούν ιατροφαρμακευτικά υλικά, τόσο για τους συναδέλφους στον Έβρο όσο και για τους συναδέλφους εντός. Ανάλογα αιτήματα, η απάντηση των οποίων εκκρεμεί, υποβλήθηκαν και προς τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ξάνθης και το Σωματείο τους και επιπλέον γίνεται μια γενική προσπάθεια προς κάθε Ξανθιώτη που θέλει να συνδράμει τις δυνάμεις που επιχειρούν στον Έβρο.

Συνεχίζουμε ..

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΔΡΟΣΙΔΗΣ Παναγιώτης