Άρθρα Σ.Κ.Α.Ξ.  

Ολιγόλεπτη συνάντηση με κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

συνάντηση με Υπουργό
Την 11-12-2020 επισκέφθηκε την πόλη μας ο Υπουργός Δημόσιας τάξης κ. Χρυσοχοΐδης Μιχαήλ, ο οποίος είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς στο κτήριο της Περιφέρειας και με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα στην Μητρόπολη Ξάνθης, με μοναδικό θέμα συζήτησης την πιστή τήρηση των περιοριστικών μέτρων καθόσον στο νομό μας ο κορωναϊος εμφανίζει έξαρση για ακόμη μια φορά.
Στη συνάντηση αυτή δεν κλήθηκε να παρευρεθεί εκπρόσωπος του σωματείου μας. Αλλά αργότερα, στα σκαλιά της Περιφέρειας και όταν έφευγε, έλαβε χώρα ολιγόλεπτη συνάντηση με Πρόεδρο και Γραμματέα του Σωματείου μας και εκπροσώπους της Ένωσης Αξιωματικών Μακεδονίας – Θράκης.
Από πλευράς μας, του επιδόθηκε σχετικό υπόμνημα με τα κυριότερα θέματα που μας απασχολούν, με κυρίαρχο αυτό της έλλειψης προσωπικού και του αιτήματός μας για ενίσχυση της Δ/νσής μας με άμεσες αποσπάσεις ή αργότερα με επαρκή αριθμό μετατιθέμενων Αστυνομικών κατά τις τακτικές μεταθέσεις επόμενου έτους.
Κρατάμε την υπόσχεση του Υπουργού ότι θα επισκεφθεί σύντομα, ξανά την πόλη μας και ευχόμαστε τότε τα αστυνομικά θέματα να βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΡΟΣΙΔΗΣ Παναγιώτης