Ανακοινώσεις Άρθρα Σ.Κ.Α.Ξ.  

Συνεχίζουμε να δίδουμε χαρά στα παιδιά μας..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι, δυστυχώς, φέτος δε θα πραγματοποιηθεί, λόγω των υγειονομικών μέτρων που έχουν τεθεί εξαιτίας Covid-19, η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, που τόσο χαρά σκορπούσε στους μικρούς μας φίλους αλλά και σε μας τους ίδιους.

Παρότι γνωρίζαμε ότι θα είναι μια επίμοχθη προσπάθεια με αρκετές δυσκολίες λόγω των περιοριστικών μέτρων στο λιανικό εμπόριο, ωστόσο πήραμε την απόφαση να χαρίσουμε, για μία ακόμη χρονιά, δώρα στα παιδιά των συναδέλφων μας, μελών μας και μη! Αυτή η απόφαση πάρθηκε για να κάνουμε τα παιδιά μας χαρούμενα, μα συνάμα περήφανα που ανήκουν στην αστυνομική οικογένεια!

Οικονομικά συνέβαλαν στο εγχείρημα και τους ευχαριστούμε θερμά γι αυτό, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης και η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης.

Η διανομή των χριστουγεννιάτικων δώρων θα πραγματοποιηθεί από το γραφείο του Σωματείου, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, τις κάτωθι ημερ/νίες και ώρες:

      • Σήμερα 29-12 και ώρες 18:00 – 21:00
      • Αύριο 30-12 και ώρες 09:00 έως 21:00
      • Την 31-12 από ώρες 09:00 – 14:00

 

Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία σε σας και τις οικογένειές σας και μια νέα χρονιά δημιουργική και ελπιδοφόρα. Ας απομακρυνθούμε συνειδητά από τη μιζέρια της εποχής..

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΡΟΣΙΔΗΣ Παναγιώτης