Ανακοινώσεις Άρθρα Δελτίο Τύπου Σ.Κ.Α.Ξ.  

Καμία άνανδρη επίθεση δεν πρόκειται να κάμψει το σθένος και την αποφασιστικότητα μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της και καταδικάζει την εγκληματική επίθεση στο κτίριο της Δ.Α. Ξάνθης το βράδυ της Πέμπτης, η οποία υπονομεύει την έννομη τάξη και την ασφάλεια τόσο των αστυνομικών όσο και των πολιτών της Ξάνθης.

Η εμπρηστική αυτή ενέργεια με τη ρίψη της μολότοφ στο κτίριο της Δ.Α. Ξάνθης προήλθε από άγνωστα άτομα, των οποίων η σύλληψη τους και η απονομή της δικαιοσύνης αποτελούν πλέον θέμα τιμής για όλους τους αστυνομικούς της Ξάνθης. Ο επαγγελματισμός των αστυνομικών απέτρεψε τα χειρότερα, μιας και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αντιλήφθηκαν άμεσα την ενέργεια αυτή και έδρασαν με απόλυτη ψυχραιμία και ηρεμία. Αλλά δυστυχώς και αυτή την φορά η εγκληματική αδιαφορία της διοίκησης  έκανε την παρουσία της, με την δυσλειτουργία των πυροσβεστήρων την στιγμή που χρειάστηκαν.

Προς αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον απαιτούμε από την διοίκηση να πράξει τα αυτονόητα και να φροντίσει για την λειτουργία του πυροσβεστικού συστήματος του κτιρίου καθώς και του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του χώρου περιμετρικά του κτιρίου.

Προς την επίλυση αυτών των σοβαρών θεμάτων η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης προτίθεται να συνεισφέρει με κάθε τρόπο έχοντας ως κύριο μέλημα μας μόνο την ασφάλεια των συναδέλφων.

Κλείνοντας και απευθυνόμενοι προς κάθε επίδοξο δράστη που σκέφτεται να προβεί σε ανάλογη ενέργεια στο μέλλον ας γνωρίζουν όλοι ότι καμία επίθεση δεν πρόκειται να κάμψει το σθένος και την αποφασιστικότητα των συναδέλφων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΡΟΣΙΔΗΣ Παναγιώτης