Ανακοινώσεις Άρθρα Σ.Κ.Α.Ξ.  

Συνάντηση με το νέο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Νικόλαο ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ

Αρ. Πρωτ : 208/2019

Ξάνθη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Νικόλαου Ευφραιμίδη και αντιπροσωπείας της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης, στο γραφείο του πρώτου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα και πνεύμα συνεργασίας, η Ένωση συνεχάρη τον νέο Αντιπεριφερειάρχη για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή δύναμη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Το θέμα που κυριάρχησε στην συζήτηση ήταν οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Αστυνομικού μεγάρου Ξάνθης και του Αστυνομικού Τμήματος Σταυρούπολης, οι οποίες χρήζουν άμεσης βελτίωσης, με το ενδεχόμενο της δημιουργίας νέου Αστυνομικού μεγάρου στην Ξάνθη να μην αποκλείεται. Επί του θέματος, ο κύριος Ευφραιμίδης γνώριζε τις κινήσεις της Ένωσης και υποσχέθηκε από την πλευρά του, ότι η Περιφέρεια θα σταθεί αρωγός και θα βοηθήσει όπως μπορεί, για τον σκοπό αυτό.

Ακόμη συζητήθηκε το ζήτημα της πιθανής δημιουργίας νέας δομής κράτησης αλλοδαπών στην περιοχή της Σταυρούπολης, με την Ένωση μας να εκφράζει την αντίθεση της σε μία τέτοια ενέργεια, διατυπώνοντας τους προβληματισμούς της, οι οποίοι δεν περιορίζονται μόνο στην αστυνομική φύση του θέματος. Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι συμφωνεί απόλυτα μαζί μας.

Η συνάντηση τελείωσε με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους, με την συνεργασία Περιφέρειας και τοπικής Αστυνομίας να αποτελεί το ζητούμενο για αμφότερους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΡΟΣΙΔΗΣ Παναγιώτης