Άρθρα Δελτίο Τύπου Σ.Κ.Α.Ξ.  

Συνάντηση με Βουλευτή Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας κ. ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ Σπυρίδων

Το απόγευμα της Κυριακής 09-02-2020, αντιπροσωπεία της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης συναντήθηκε με το Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον νομό μας κ. ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ Σπυρίδων, στο γραφείο του τελευταίου.

Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από μια ώρα και υπόψη του κ. Βουλευτή τέθηκαν όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της Ξάνθης. Ο κ. Βουλευτής ήταν ενημερωμένος σχετικά με την γενική εικόνα της Αστυν. Διεύθυνσης και την σοβαρή έλλειψη προσωπικού που αντιμετωπίζουμε. Εστιάζοντας σε αυτό το ζήτημα, ο Βουλευτής δεσμεύθηκε πως από κοινού με το Σωματείο μας, θα πραγματοποιηθεί ένας κύκλος επαφών και συζητήσεων με τη φυσική και πολιτική μας ηγεσία, προκειμένου να απαιτήσουμε την ενίσχυση της Διεύθυνσής μας.

Ακόμη μας ενημέρωσε πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει η προκήρυξη για τους 100 Συνοριακούς Φύλακες, οι οποίοι θα στελεχώσουν το Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Ξάνθης.

Από τον κ. Βουλευτή ζητήσαμε να παρέμβει προκειμένου να διασφαλιστεί πως αυτοί οι Συνοριακοί Φύλακες δεν θα επηρεάσουν καθόλου την οργανική μας δύναμη καθώς και τις μεταθέσεις.

Αμφότεροι δεσμευτήκαμε σε διαρκή επικοινωνία και από κοινού κινήσεις για την επίλυση των προβλημάτων μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΡΟΣΙΔΗΣ Παναγιώτης