Ανακοινώσεις Άρθρα Σ.Κ.Α.Ξ.  

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αρ. Πρωτ.: 073/2020

Ξάνθη, 30 Μαρτίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Ε.Κ.Ε.)

 

Με την παρούσα επιστολή, το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης, εκφράζοντας με βεβαιότητα, όλα τα μέλη της, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια και εγγράφως το Διοικητικό Συμβούλιο της Σ.Ε.Κ.Ε. και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. ΤΑΡΕΝΙΔΗ Παναγιώτη και το Γενικό Διευθυντή κ. ΚΟΝΤΟ Αλέξανδρο.

Είμαστε ευγνώμονες για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για την αγορά αναγκαίων ειδών (10 αλεξίσφαιρα γιλέκα και 10 επαγγελματικοί φακοί) για την ασφάλεια της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Δ/νσής μας, η οποία με υψηλό αίσθημα ευθύνης επιχειρεί στα σύνορα της χώρας με την Τουρκία, ανταποκρινόμενη παράλληλα στο πολύπλευρο έργο της στην πόλη της Ξάνθης. Επίσης η προμήθειά σας, προς τους αστυνομικούς της Ξάνθης, απαραίτητων ειδών υγιεινής για την αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνει η χώρα, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου που επιτελούμε.

Το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για την Αστυνομία της πόλης αναγνωρίζεται από όλο το αστυνομικό προσωπικό και ευελπιστούμε στο μέλλον σε παρόμοιες ενέργειες. Ευχόμαστε υγεία στα στελέχη και τους εργαζομένους της ένωσης σας!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΡΟΣΙΔΗΣ Παναγιώτης