Άρθρα Δελτίο Τύπου Σ.Κ.Α.Ξ.  

Διοργάνωση εκδήλωσης ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Την 4 Νοεμβρίου 2022 σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που συνδιοργανώσαμε η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ξάνθης “παραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροί”, είχαν την ευκαιρία οι γυναίκες συνάδελφοί μας να ενημερωθούν υπεύθυνα από εξαιρετικούς Επιστήμονες Υγείας σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, της πιο συχνά εμφανιζόμενης κακοήθειας στις γυναίκες.  Σκοπός της εκδήλωσης δεν ήταν άλλος από την αφύπνιση και ευαισθητοποίηση των συναδέλφων μας σχετικά με την πρόληψη και τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Ευχαριστούμε τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ξάνθης κ Χάρη ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ και τη Διοικήτρια του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης κα Έλενα ΡΟΦΑΕΛΑ που μας τίμησαν με την παρουσία τους.  Ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν και τα καλά τους λόγια τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης Αστυνομικό Διευθυντή κ Πασχάλη ΓΙΩΡΗ και τον Δ’ Υποδιευθυντή της Δνσης Αστυνομίας Ξάνθης Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ Νεκτάριο ΟΡΦΑΝΙΔΗ, οι οποίοι χαιρέτησαν και την εκδήλωση.

Είμαστε ευτυχείς που η εκδήλωση αγκαλιάστηκε από πλήθος συναδέλφων μας που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες και μας δίνει ώθηση για περισσότερες διαλέξεις στο μέλλον. Τα θερμά τους λόγια και το ενθουσιώδες τους χειροκρότημα αποδεικνύουν ότι η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους καταξιωμένους ομιλητές μας για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας και τις εξαιρετικές τους παρουσιάσεις:  τον Χειρουργό μαστού κ. Σταύρο Μπίκο, τη Διευθυντρια Ε.Σ.Υ Ακτινολογικού Τμήματος Γεν. Νοσ. Ξανθης κα Ρεγγίνα Γουλιμάρη, την Παθολογοανατόμο Δ/ντρια Τμήματος Παθολογικής Ανατομικής Γεν. Νοσ. Ξάνθης κα Σοφία Μαυροπούλου, την μαία Κ.Υ. Εχίνου και Πρόεδρο του Συλλόγου Μαιών-Μαιευτών Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης κα Ιωάννα Παπάκη και την Ψυχολόγο –Ψυχοθεραπεύτρια GESTALT  κα Μαρίνα Κατσικίδου.

Και τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς που πρόθυμα κι ευσυνείδητα συνέδραμαν την προσπάθειά μας, την Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του συνδιοργανωτή συλλόγου “παραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροί”, εκπρόσωπος του οποίου απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό σχετικά με τις δράσεις τους.

Το δυνατό μήνυμα της βραδιάς πως η πρόληψη σώζει ζωές πέρασε σε κάθε γυναίκα που συμμετείχε! Χρέος μας είναι να γίνουμε κοινωνοί του μηνύματος στους δικούς μας ανθρώπους, φίλους, συγγενείς, σε κάθε σπίτι.. προκειμένου να σωθούν ζωές!

-Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Γεν Γραμματέας ΔΡΟΣΙΔΗΣ Παναγιώτης

Απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους της ΣΚΑΞ η κα ΤΣΟΥΦΗ Αφροδίτη, ταμίας & γραμματέας οργανωτικού
Απευθύνει χαιρετισμό η κα Σεμιτέλου Μαρία, ταμίας του Συλλόγου Καρκινοπαθών “παραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροί”
Απευθύνει σύντομο χαιρετισμό ο Δντης της Δνσης Αστυνομίας Ξάνθης Αστυνομικός Διευθυντής κ. Πασχάλης Γιώρης
Απευθύνει σύντομο χαιρετισμό ο Υποδντης Δνσης Αστυνομίας Ξάνθης Αστυνομικός Υποδιευθυντης κ. Νεκτάριος Ορφανίδης
Σταύρος Μπίκος Χειρουργός Μαστού
Ρεγγίνα Γουλιμάρη Δντρια ΕΣΥ Ακτινολογικου Τμηματος Γ.Ν.Ξανθης
Σοφία Μαυροπούλου Παθολογοανατομος Δντρια Παθολογικής Ανατομικής Γ.Ν.Ξανθης
Ιωάννα Παπάκη μαία Κ.Υ Εχινου Προεδρος συλλογου Μαιων-Μαιευτων Ανατ.Μακεδονιας και Θράκης
Μαρίνα Κατσικίδου Ψυχολόγος Ψυχοθεραπεύτρια GESTALT
Μας τιμήσαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ξάνθης κ Χάρης Ευκαρπιδης και η Διοικήτρια του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης κα Έλενα Ροφαέλα

Η ταμίας & οργαν. γραμματέας της ΣΚΑΞ ΤΣΟΥΦΗ Αφροδίτη

Η ταμίας της ΣΚΑΞ με την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Ξάνθης “παραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροί”

Πρόγραμμα εκδήλωσης
Αφίσα εκδήλωσης