Ανακοινώσεις Άρθρα Προσφορές Σ.Κ.Α.Ξ.  

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Όλοι γνωρίζουμε ότι λόγω της φύσης της εργασίας μας προκύπτουν πολλές φορές νομικά θέματα κατά την άσκηση των καθηκόντων μας που μας αφήνουν εκτεθειμένους και μας προβληματίζουν.

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης εξασφάλισε για τα μέλη της πρόγραμμα νομικής προστασίας από τη διεθνή ασφαλιστική εταιρεία «ARAG». Συγκεκριμένα για το πρόγραμμα αυτό, γνωρίζονται τα κάτωθι:

Οι ασφαλισμένοι στην «ARAG» έχουν τη δυνατότητα επικοινωνώντας με τα νομικά τμήματα της εταιρίας, να λαμβάνουν άμεσα και υπεύθυνα, νομικές συμβουλές και κατευθύνσεις σε ποινικά – πειθαρχικά – διοικητικά θέματα που τους απασχολούν. Επιπλέον, σε περιπτώσεις υποβολής έγκλησης σε βάρος μας που καταλήγουν στις δικαστικές αίθουσες, η «ARAG» πληρώνει:

  • τις δικηγορικές αμοιβές
  • τα δικαστικά έξοδα
  • τις αποζημιώσεις των δικαστικών επιμελητών
  • τις αποζημιώσεις κλητευθέντων μαρτύρων και διοριζομένων από το δικαστήριο πραγματογνωμόνων
  • τα έξοδα και τέλη για προσφυγές ενώπιον διοικητικών αρχών και δικαστηρίων
  • την επιδικασθείσα στον αντίδικο δικαστική δαπάνη

Το τελικό ασφάλιστρο του παραπάνω προγράμματος διαμορφώνεται στο 1/3 της αρχικής του τιμής δηλαδή στα 30,00€ ανά αστυνομικό για ετήσια κάλυψη, εφόσον ασφαλιστούν -200- μέλη της Ένωσής μας (ομαδική ασφάλιση). Σε διαφορετική περίπτωση (ατομικές ασφαλίσεις) παρέχονται εκπτώσεις στα μέλη μας.

Διευκρινίζεται επιπλέον ότι στο ομαδικό συμβόλαιο μπορούν να ενταχθούν και συνάδελφοι που ήδη έχουν ατομικό συμβόλαιο προκειμένου να τύχουν της συγκεκριμένης προσφοράς.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο https://www.skanx.gr/2018/04/prosfora-asfalisis-nomikis-prostasias-apo-tin-arag/ όπου έχει αναρτηθεί όλη η προσφορά.

Δηλώσεις επιθυμίας στα μέλη του Δ.Σ.