Ανακοινώσεις Άρθρα Δελτίο Τύπου Σ.Κ.Α.Ξ.  

Εργασίες 36ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης

ΔΣ ΣΚΑΞ, αντιπροσώποι στην ΠΟΑΣΥ καλεσμένοι Ομοσπονδίας

ο πρόεδρος ΣΚΑΞ κ. Γουναρίδης Νικόλαος

κ. Συνδρεβέλης Χρήστος
κ. ΑΥΡΗΛΙΩΝΗΣ Γεώργιος
κ. ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος
κ. Νάκος Βασίλειος
καλεσμένοι Ομοσπονδίας

 Με επιτυχία διεξήχθη την Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 και ώρα 17.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ξάνθης, η 36η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης.

Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους :

– Ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών Θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος

– Ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ στο Ταμείο Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας (ΤΑ.Π.Α.Σ.Α.) κ. ΑΥΡΗΛΙΩΝΗΣ Γεώργιος

– Ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Δ.Σ. του «Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας» της ΕΛ.ΑΣ. και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος.

– Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας και μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ κ. ΝΑΚΟΣ Βασίλειος

– Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης  κ. ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗΣ Θεοφάνης

– Οι Αντιπρόεδροι Τοπικής Διοίκησης Ν. Ξάνθης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) κ.κ. ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ Ευάγγελος και ΔΕΤΣΑΡΙΔΗΣ Δημήτριος

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, ζήτησε από το Σώμα να τηρήσει ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της πρόσφατης τραγωδίας στο σιδηροδρομικό ατύχημα.

Στη Γενική Συνέλευση, η οποία αποτελεί το ανώτατο Όργανο του Σωματείου, εγκρίθηκαν με συντριπτική πλειοψηφία, της Ενεστώσας Διοίκησης ο Διοικητικός Απολογισμός έτους 2022, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Γενικό Γραμματέα κ. ΔΡΟΣΙΔΗ Παναγιώτη και ο Οικονομικός Απολογισμός από την Ταμία του Σωματείου κα. ΤΣΟΥΦΗ Αφροδίτη. Μετά το πέρας της ψηφοφορίας, τα μέλη μας είχαν την δυνατότητα να τοποθετηθούν για διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών βραβεύτηκαν τα παιδιά των μελών μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, με την ευχή «Αἰέν ἀριστεύειν» και έλαβαν επιταγή αξίας 50€ από τα «PUBLIC». Το Σωματείο βράβευσε σε κλίμα συγκίνησης και τους συνταξιούχους συναδέλφους μας που αποστρατεύτηκαν τον προηγούμενο χρονικό διάστημα, αποδεικνύοντας ότι δεν ξεχνά τους συναδέλφους που πρόσφεραν ευδόκιμη, πολύτιμη, υπηρεσία στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Προεδρείο ΓΣ: αριστερά Ψωμαδόπουλος Γεώργιος, μέση Κουρτίδης Γεώργιος, δεξιά Κραββαρίτης Βασίλειος
Αριστερά ο Αντιπρόεδρος ΣΚΑΞ Κανδυλάκης Απόστολος

η Ταμίας ΣΚΑΞ κα Τσούφη Αφροδίτη

Στη δεύτερη φάση των εργασιών οι καλεσμένοι ομιλητές μας ενημέρωσαν διεξοδικά το Σώμα για όλα τα τρέχοντα ζητήματα και τις διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας, για συνταξιοδοτικά, οικονομικά και εργασιακά θέματα αλλά και για τις δικαιούμενες παροχές τόσο από το «Ίδρυμα Μέριμνας και Αριστείας» όσο και από το Ταμείο.

Ήταν τόσο μεγάλο το εύρος των πληροφοριών που η ενημέρωση κράτησε πάνω από τρεις (3) ώρες. Τα δε μέλη που παρευρέθησαν έδειξαν ιώβεια υπομονή καθώς είχαν δίψα για ενημέρωση και απηύθυναν καταιγισμό ερωτήσεων στους καλεσμένους, οι οποίοι απάντησαν αναλυτικά και με παραδείγματα σε κάθε ερώτηση.

Στο τέλος των εργασιών δόθηκαν στους καλεσμένους μας ως ένδειξη εκτίμησης στο πρόσωπό τους αλλά και αμοιβαίων σχέσεων με την Π.Ο.ΑΣ.Υ. θρησκευτικές εικόνες, φιλοτεχνημένες με τη μέθοδο της πυρογραφίας από τον συνάδελφο κ. ΔΕΤΣΑΡΙΔΗ Δημήτριο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που τίμησαν τη Γενική Συνέλευση με την παρουσία τους, τα Μέλη του Προεδρείου της Συνέλευσης κ.κ. ΚΟΥΡΤΙΔΗ Γεώργιο – Πρόεδρο, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗ Βασίλειο – Αντιπρόεδρο, ΨΩΜΑΔΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο – Γραμματέα  για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών αυτής και τις άριστες καταστατικές διαδικασίες που εξασφάλισαν καθώς και τους επισκέπτες της Ομοσπονδίας για τις διαφωτιστικές πληροφορίες που μοιράστηκαν μαζί μας.

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης καλεί τους συναδέλφους να βρίσκονται στο πλευρό της διότι αποτελεί τον μοναδικό θεσμό προστασίας και διασφάλισης των συμφερόντων τους.

(ακολουθεί φωτογραφικό υλικό)

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Νικόλαος ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ

Ο Γεν. Γραμματέας Παναγιώτης ΔΡΟΣΙΔΗΣ

δεξιά ο Γενικός Γραμματέας ΣΚΑΞ κ. Δροσίδης Παναγιώτης

Δεξιά το μέλος ΔΣ ΣΚΑΞ κ. Κωνσταντίνος Κρουστάλης

δεξιά ο Γ΄ Αντιπρόεδρος IPA Ξάνθης κ. Δετσαρίδης Δημήτριος

δεξιά ο Α΄ Αντιπρόεδρος IPA Ξάνθης κ. Μπουρδούβαλης Ευάγγελος

δεξιά ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης κ. ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗΣ Θεοφάνης

Δεξιά το μέλος ΔΣ ΣΚΑΞ κ. Πέτρος Χατζηαντωνίου